Bijna in san Francisco
Door: Bab
24 September 2013 | Verenigde Staten, Isleton
Het is inmiddels bijna voorbij
We zijn nu maandag avond en zitten alweer bijna in san Francisco
Morgen gaan we naar de laatste campground en overmorgen woensdagmorgen moeten we de motorhome inleveren
We hebben weer heel mooi weer en genieten van de avonden
Zijn vandaag ook in de shoppingmall van Sacramento geweest
Enorm groot en van alles heel veel
Gisteren was oma helemaal van pad omdat we erg veel bergen gereden hebben en dat was erg stijl met heeeeeeel veel bochten
Marian dat was een echt hert maar misschien door het VVV losgelaten en we trekken het geld hier gewoon uit de muur
Lisanne en Bart we hebben vandaag gewoon een broodje hagelslag gegeten want de spijkers waren op
Tot morgen allemaal
Tot morgen allemaal
24 September 2013 - 08:44
Hans En Margriet:
Lieve vrienden,
Wat is de natuur toch schitterend, zeker met die mooie mensen erbij.
Genieten is het zo te lezen en te zien.
Ja.... en dan is het alweer bijna voorbij.
Wat gaat de tijd snel, zeker in vakantietijd.
Maar mooie herinneringen.
De overgang van temperatuur hoeft niet zo groot te zijn want het is hier zo rond de 20 graden maar wel zonder zon. Dus nemen jullie die maar mee.
Veel plezier nog de laatste dagen.
Een heel goede vlucht en we spreken elkaar later nog wel.
Groetjes, Hans en Margriet -
24 September 2013 - 19:14
Bertina:
Hallo daar!
Geniet nog even van de laatste dagen! Wat gaat het snel voorbij he!?
Broodje hagelslag lusten ze hier wel hoor!
Kunnen jullie die camper niet meenemen? We zoeken nog woonruimte voor komend weekend en volgende week! Martin heeft even besloten dat de vloer e dit weekend uit moet met de buurman. En die camper lijkt me wel wat, zoeken we een mooi plekje in de dorpsweide uit ;).
Nou moch ik jullie niet meer 'spreken' alvast een hele goede reis terug en neem maar een lekker taartje mee in het vliegtuig voor Annie's verjaardag!! Of mag dat niet???
Groetjes vanuit valkenburg, t is hier gelukkig iets minder koud als vorige week...
Kusjes van Bart en Lisanne ( bart vraagt zich af waarom lisanne en wij wel een kaart hebben gekregen en hij niet :( ) is vas niet aangekomen?
24 September 2013 - 20:17
Oma:
Hallo allemaal,
Hoe maken jullie het? Ik (oma) gaat iig aftellen! Ik mis jullie wel en hoop dat jullie weer snel terug zijn. Veel plezier en welterusten.
Liefs Oma -
25 September 2013 - 23:08
Marry Van Leeuwen:
Hallo vakantievierders
Annie, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er met z'n alle een hele mooie dag van.
en voor de thuiskomst, een goede vlucht toegewenst zonder vertraging.
tot ziens, marry.